Genitální opar

Dobrý den, 4 dny mám výtok uprostřed cyklu,beru antikoncepci Mistra půl roku. Má světle hnědou,někdy růžovou barvu. Objevily se u mě genitální opary (tedy myslím,k doktorovi teprve půjdu) může být výtok spojený s opary nebo se mám obávat těhotenství? Děkuju za odpověď

Odpověď odborníka:

Výtok s opary nebude spojený v každém případě je potřeba vyšetření bez toho se nedá stanovit diagnoza a tím pádem ani nasadit léčba. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: