Genitální opar

Dobrý den,cca rok,jsem měl potíže s ucpavanim nosu v nočních hodinach.Poté jsem po roce začal pociťovat bolesti kloubu nohou a únavu a pocity nachlazení,ale nic mi nebylo.Napriklad po projití v supermarketu okolo chladicích boxů - kýchání.Nato se mi v prosinci 2014 udělal malý opar na zádech který odezněl a udělal se mi genitální opar.Krevní obraz a imunita jsou v pořádku.Kožnī lékař - AIDS,sifylis v pořádku.Alergologie v pořádku.Urologie také.Imunologie - léky : Proversan,Isoprinosine - nezabírá.Září 2015 - autovakcina do 2/2016. Opar se stále vyskytuje cca po 3 týdnech.Prosím o radu.Nevím,na koho se ještě obrátit.Děkuj.

Odpověď odborníka:

Z uvedené anamnézy nevím, zda léčbu Provirsanem užíváte trvale (a v jakých dávkách) nebo jen při obtížích. Pokud se jedná o trvalou léčbu Provirsanem v dostatečné dávce a přesto se opary vyskytují, je možné zvážit očkování proti pásovému oparu.

MUDr. Jana Moravcová
MUDr. Jana Moravcová

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: