Genitální opar

Léčím s s genitalnim oparem mam dobrané antibiotika na 5 dnu a teď už jen používám mastičkou herpesin, na místech mám ještě ružové fleky chci se zeptat zda mám pokračovat v mazání a měly by zmizet nebo pokud do 10 dnu nezmizí navštívit lékaře a zda je možné s přítelkyní v tomto stadiu mít sex. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Na doléčení můžete použít zinkovou mast. Virus je infekční od vzniku puchýřků do vzniku krusty. Pokud jsou ložiska suchá, cca 7-10 dní po zaléčení, není nebezpečí pohlavního přenosu.
S pozdravem
MUDr. Dagmar Doležalová

MUDr. Dagmar Doležalová
MUDr. Dagmar Doležalová

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: