Genitální opar

Jsem ve 30 týdnu těhotenství,udělal se mi na puse opar,s manželem jsme spolu měli orální styk,kdy uspokojoval jen on mě,samozřejmě jsme se i líbali a až potom mi došlo,že mám na puse opar:-( Může z toho vzniknout genitální opar?Nebo to nějak ohrozit miminko?.-( Vím,že jsou to 2 typy herpesu,ten na puse a ten genitální!

Odpověď odborníka:

Miminko neohrozí,ale pokud by se Vám na genitálu objevily velmi bolestivé puchýřky, navštivte gynekologa nebo pohotovost.Ikdyž je to méně pravděpodobné. Opar na genitálu je komplikace v době porodu,kdy nelze pustit miminko přirozenou cestou, ale musí se porodit císařským řezem. Ve 30.týdnu se nebojte:)

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Herpes | Od: Veronika | 25.11.2016 02:19
Dobry den, prave jsem zjistila, ze mam
na genitaliich opar, male puchyrky tak
jsem hned namazala herpesinem (je 2
hod rano) ale ted nevim zda jsem
mohla, jsem v 34tt tehotenstvi, opar
jsem pravdepodobne chytla vcera ze
zachodoveho prkynka, nebot jsem byla
na gynde na kontrole. Sex jsem za cca
poslednich 5 dni nemela.Prosim o radu,
zda mazat, ci radeji hned kontaktovat
lekare. Dekuji predem Veronika
reagovat
re:Herpes | Od: uLékaře.cz | 25.11.2016 19:14
Dobrý den,
děkujeme za dotaz. Aby Vám
lékař mohl odpovědět, poprosím Vás,
abyste dotaz zkopírovala a vložila přímo do poradny na těchto stránkách:
http://www.ulekare.cz/poradna.
V poradně se Vám bude lékař
věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše
bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: