Genitalni opar

Dobry den, chtela bych se zeptat. V unoru mi zjistili genitalni opar a v kvetnu jsem pak sla na celkovy test, ktery vysel negativni i na HIV. Ted mam staleho pritele se kterim jsme do ted nemeli problemy. Jenze pred 4 dny jsem citila svedni, tak jsem pouzila canesten, protoze trpim na mykozy. Druhy den se mi nad klitorisem objevila trhlinka a 3 den jsme to mela uz i dole u vztupu do pochvy. Zasla jsem si teda na pohotovost gynokologie, p. Doktorka rekla, ze tam mam zanet, ale ze si nemysli ze by to byl opar, ze to muzu mit ze zanetu. Tak mi predepsala Macmiror complex, s tim ze to je vselek. Je pravda, ze me to uz nesvedi, dole to boli min, ale nahore pro dotyku to boli hrozne. Predem dekuji

Odpověď odborníka:

Bohužel všelék neexistuje ,je potřeba zhotovit mikrobní obraz poševní a kultivaci a podle výsledku pak nasadit cílenou léčbu. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x