Genitální opar

Před týdnem jsem byla na venerologii, kde mi diagnostikovali genitální opar. Mám stálého sexuálního partnera. Dobrala jsem v pondělí antivirotika. Nyní už nemám žádné puchýřky a nic mne nebolí. Paní doktorka mi napsala, že je nutná abstinence pohlavní styku do uzdravení. Za 14 dní mám přijít na kontrolu. Můžu mít pohlavní styk s bariérovou ochranou už teď nebo až za 2 týdny od uzdravení? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Styk až po úplném uzdravení.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x