Genitální opar (přenos)

Dobrý den, přitelkyni se nedávno poprvé objevil genitální opar, týden před tím jsme spolu měli pohlavní styk, ale já v té době žádný opar neměl a trpím pouze na opary na rtech. Znamená to tedy, že ji mohu nakazit i kontaktem slin s pochvou v momentě, kdy opar nemám? Nebo je více pravděpodobná verze nevěry? Děkuji Vám předem za odpověď.

Odpověď odborníka:

Ano můžete , virus může být přítomen přítomen ve slinách i když nejsou manifestní klinické projevy. Příjemný den.

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: