Geratam a antibiotika

Dobrý den, byl mi předepsán Nitrofurantoin 100mg na zánět močových cect, později budu z téhož důvodu zřejmě užívat augmentin. Mohu s těmito léky užívat piracetam, z důvodu lepší koncentrace a paměti při studiu? Ještě bych se rád zeptal, pokud po 8 týdnech piracetam vysadím, za jak dlouho je možné další užívání. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, léky můžete užívat i současně. Efekt geratamu na zlepšení paměti je ovšem diskutabilní.

MUDr. Magdaléna Hlavačková
MUDr. Magdaléna Hlavačková

Specializace: Neurologie
Pracoviště: neurologická ambulance Uherský Brod

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Antibiotika astma nevyléčí
Články: Antibiotika astma nevyléčí
Astmatický záchvat může mít...
Pánské potíže? Homeopatie pomůže nejen se záněty
Články: Pánské potíže? Homeopatie pomůže nejen se záněty
Zdraví a správná funkce...
Nebojte se vysazení antikoncepce
Články: Nebojte se vysazení antikoncepce
Budu mít problém otěhotnět...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: