Geriavit

Stále se hovoří o úincích tohoto přípravku na zdraví.Protože jsem z těch reklam poněkud skeptická,prosím o Váš názor,jestli je tento přípravek opravdu přínosem,nebo jen dobrou reklamou.Je mi 82 let a mám již přirozeně své probůémy-zvýšený krevní tlak,brronch.astma arytmii a sníženou funkci štítné žlázy.Velice Vám děkuji přeji hezký den.

Odpověď odborníka:

Domnívám se, že všechny tyto multivitamínové doplŇky s minerály mají zhruba stejnou účinnost a pokud se stravujete pestře a racionálně, nejsou vůbec nutné.

 
Líbí se vám odpověď?
-4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: