Gestacni vacek

Dobry den chtela jsem se zeptat na vas nazor.ve stredu 12.2 byl gestacni vacek 10mm a hcg 2747 z naznakem zloutkoveho vacku, a v patek 14.2 hcg zrostlo jen minimalne na 3034, gestacni vacek jen 8mm a po zloutkovem ani pamatka. CHtela jsem zeptat, jestli je jeste nejaka moznost ze to dobre dopadne, diky za odpoved.

Odpověď odborníka:

2 dny je minimální časové rozpětí,váček by se neměl rozhodně zmenšovat,ale to by mohla být i chyba měření, HCG i když málo stoupá,zopakoval bych obé po týdnu,to již by mělo být jasno. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: