Gilbertův syndrom a občasný půst

Mám Gilbertův syndrom a chtěl bych se zeptat, zda-li je možné občasně držet půst a není to nějak zdraví nebezpečné. Děkuji

Odpověď odborníka:

Romane, při Gilbertově syndromu držet občasný půst můžete, zdraví nebezpečné to v rámci této diagnozy není. S pozdravem, K. Jiříčková.

MUDr. Kristýna Jiříčková
MUDr. Kristýna Jiříčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Monse spol, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: