Glokozovy test v tehotenstve

Dobry den Bola som na glukozovom teste po vypiti glukozy by sa mala krv opat brat po dvoch hodinach ale nejako som sa pozabudla a krv mi bola opat zobrata asi o dalsich 15 minut. Moje vysledky nalacno boli 3,....nieco nepamatam si presne a po tych dvoch hodinach a 15 minutach moja hodnota bola 4,7 kedze od tej hornej hranice je daleko chcem sa ujistit ze tych 15 minut nemohlo az tak ovplyvnit vysledky a tu tehotensku cukrovku naozaj nemam co si myslite vy? Dakujem

Odpověď odborníka:

dobrý den, 15 min velkou změnu neudělá, dle výsledků těhotenskou cukrovku nemáte:)

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
 
Naposledy čtené: