Glykémická křivka

Dobrý den,při prvním těhotenství jsem byla na glykémické křivce,během dne jsem prodělala epileptický záchvat typu GM(tak to vyhodnotila záchranná služba).Epilepsie se neprokázala.Při druhém těhotenství mi epileptoložka vyšetření na glyk.křivku nedoporučila.Gynekolog mě poslal k diabetoložce,k ní jsem docházela celé těhotenství na glykémický profil.Hodnoty byly v normě.Nyní po šestinedělí bych na žádost této diabetoložky měla jít na glykémickou křivku.Jsem povinna toto vyšetření absolvovat,jednak mi přijde zbytečné a hlavně mám strach,abych opět neprodělala nějakou příhodu.Děkuji Vám za odpověd Hrdličková Helena

Odpověď odborníka:

Dobrý den, povinna samozřejmě nejste, máte právo po důkladném poučení od lékaře a podpisu reversu vyšetření odmítnout. Nicmémě vyšetření glykemické křivky není příliš zatěžující vyšetření, proto zde i případné nežádoucí příhody nemohou převážit pozitiva, která toto vyšetření přinese. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: