Gravesova-basedowova choroba

Dobrý den, chtěla bych požádat o názor, zda mám začít brát léky když mám hodnoty THS 0,021;T4-v 13,4; anti-TSH 4,47. V roce 2008 jsem tyto hodnoty měla obdobné THS 0,01; T4-v 21,6; anti TSH 8 a léky jsem nedostala. Chtěla bych názor i jiného odborníka, protože nerada beru léky, já raději byliny. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nevím jak vypadáte klinicky, jaky byl USG nález. Laboratórni výsledky mátě lepší (i bez léčby jak píšete) ve srovnání s r. 2008. Ponechala bych to dále na ošet. endokrinológa.

MUDr. Magdaléna Škovranová
MUDr. Magdaléna Škovranová

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Endokrinologie - Diabetologie, Praha 22

Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Bolí vás hlava? Důvodů může být více
Články: Bolí vás hlava? Důvodů může být více
Není bolest hlavy jako...
Bechtěrevova choroba
Články: Bechtěrevova choroba
Bechtěrevova choroba nebo...
Proč nám cukají oči?
Články: Proč nám cukají oči?
Pod cukáním nebo svíráním...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: