Gravidita

3.5. mi byla vydána Mirena. 6.5. jsem začala menstruovat.. od te doby menstruaci nemám. Dnes je 2.7. A stále nic. 23.6. mi pan doktor dělal ultrazvuk. Plod nebyl videt. Pry je jeste brzy. Těhotenský test je ale negativní. Pan doktor navrhl čekat. Jsem objednana na 13.7. Dle jeho úvahy jsem gravidni,ale plod je příliš malý a není ještě vidět. Moc tomu nerozumím. Podle ceho muže doktor poznat,že bych v jiném stavu mohla být.

Odpověď odborníka:

Kromě ultrazvuku je možno provést vyšetření hladiny HCG z krve. Požádejte o toto vyšetření. Budete-li gravidní, bude v této době již pozitivní. Toto vyšetření může provést i praktický lékař.
MUDr. Dagmar Doležalová

MUDr. Dagmar Doležalová
MUDr. Dagmar Doležalová

Specializace: Praktické lékařství

Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: