Gravidita a folát

Mám na vás otázku už ne jednou jste mi poradili předem, než jsem se to dověděla od svého lékaře a to mi pomohlo v tom, ze jsem věděla na čem jsem. Nyní jsem v 5 tt a beru vitamíny superfolin a k tomu tabletky kyselinu listovou může se to kombinovat neuškodí to nějak plodu když budu brát 2 věci najednou? Děkuji za.odpověď.

Odpověď odborníka:

Používání obojího najednou je zbytečné.

MUDr. Aleš Ducháček
MUDr. Aleš Ducháček

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktický lékař, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: