Gravistat 125

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. Měla jsem problémy se " špiněním" a můj gynekolog mi předepsal Gravistat 125, ale jeho cena mě celkem zaráží. Zdá se mi dost nízká a u mě je to spíš takové, že čím dražší tím lepší v takovéhle věci bezpečnější. Je to bezpečná antikoncepce?? Předem děkuji za odpověd.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, chápu váš postoj, ale u léku není hlavní jeho cena ( ta se odvíjí i od toho, že pokud je lék nový a tím pádem se musí jakoby "zaplatit" jeho výroba - je drahý a postupem času jeho cena klesá ), to ale neznamená, že starší léky jsou nějak méně účinné. Pokud váš lékař zvolil tento, jistě ví, proč tak učinil a pokud byste nebyla spokojená (nějaké nežádoucí účinky a pod), jistě se dá vždy vyměnit. Ale cena není směrodatná, s bezpečností nesouvisí. Antikoncepce jsou stejně bezpečné - mají vysokou účinnost, pokud ji budete brát přesně podle návodu. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: