Grazax a nemoc

Dobry den, začala jsem pred cca 14 dnemi brat Grazax (75 000sq-t) a nejak jsem nastydla. Nevadi to ničemu? Jestli se mi neprihorsi například. Dekuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, po dobu akutního respiračního infektu bych doporučovala léčbu Grazaxem vysadit. Až se budete cítit zdravá léčbu opět můžete nasadit.

MUDr. Marcela Vorlíčková
MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie a klinická imunologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: