Gyn prohlídka

Dobrý den, je mě 17let a chci se zeptat ohledné ochlupení v intimí oblasti. Již asi rok chodím na tzv. brazilskou depilaci kterou mě doporučila tehdy mamka jelikož po holení žiletkou jsem měla problémy se svědivími pupínky, ale teď se chystám na první gyn prohlídku a mamka mě řekla, že bych tam měla jít až mě alespoň trochu chloupky dorostou, že se prý při prohlídce posuzuje podle nich vyspělost atd.. Měla bych tam jít opravdu s ochlupením? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, myslím, že to není nutné, dnes je trend, že se ochlupení dívky zbavují, lékaři jsou zvyklí a na posouzení vyspělosti jsou i jiné parametry. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: