Gynekolog.problémy

  • Dotaz od: Náhlovská
  • Publikováno: 22.10.2010
  • uLékaře.cz

Dobrý den,dnes jsem byla u gynekologa s problémem bolesti břicha.Mam časté urologické boesti.V moči však nikdy nic není.před 20 lety jsem absolvovala operaci moč.měchýře-závěsnou.Tak jsem odhadovala,že tyto bolesti budou opět od moč.měchýře.Jeden den jsem však začaka špinit,jako kdybych měla dostat menstruaci.Tu však nemám již 5 let.Druhý den už špinění ustalo,ale ted jsem nevěděla zda je to moč.měchýř,nebo gynek.problém.Pan doktor mě prohlédl a vše mám přý vpořádku.Až do té doby,když jsem mu řekla o jednodenním špinění.Poslal mě do nemocnice na objednání k provedení HSK+Pc pro spotting anamn.v podmenopauze.Jsem z toho vyděšená a řekla jsem,že tam nechci.Co mi prosím poradíte .Je to nutný zásah?Děkuji Vám předem za odpověd.

Odpověď odborníka:

Toto vyšetření je nezbytně nutné, protože špinění či krvácení ve vašem věku může být i projevem nějakého závažného gynekologického onemocnění. Bez tohoto vyšetření dutiny děložní kamerou s případným odběrem biopsie sliznice se tyto choroby nedají vyloučit či potvrdit.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: