Gynekologická odborná vyšetření k podpoře zdárného těhotenství

Dobrý den, prosím o radu v následujícím: v 12/2012, 02/2013,07/2013, jsem samovolně vždy v 5+4tt potratila. Hormonální profil v pořádku, progesteron po posledním potratu 2 DC –hodnota 0,534. V 11/2011 konizace děložního čípku,od té doby všechna vyšetření stěrů v pořádku, trombofily+leidenská mutace OK, přes rok neužívám HA, štítná žláza vyšetřena, ,normospermiograf partnera. Dle UTZ žádný problém. Manželova sestra má downův sy, otec z matčiné strany měl v cca 30letech lehkou mozkovou mrtvici. Sestra z matčinné strany v 30letech rakovinu vaječníku. Prosím, jaké bych mohla podstoupit ještě vyšetření, aby se našla příčina potratů? Gynekolog mě chce hormonálně stimulovat a sledovat pomocí UTZ. Je v mém případě vhodné podstoupit genetické vyšetření , potř. i jiné ? děkuji a přeji hezký den. S pozdravem Pavla

Odpověď odborníka:

Ve vašem případě by bylo nejlepší obrátit se na poradnu pro sterilitu,která je při větších nemocnicích a má nejlepší diagnostické i léčebné možnosti. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: