Gynekologická plastika

Dobrý den, prosím moc o radu. Jsem 3 roky po brachiterapii děložního čípku, nyní v pořádku ale se srostlou pochvou. Nevíte, zda tu v Čechách dělají někde plastiky tohoto rázu? dělohu mám, i když měla obrácenou polohu. Potřebuji, aby se na mě někdo podíval, je mi teprve 34 a těžko si hledám partnera. Chtěla bych žít plnohodnotně. Moji lékaři říkají že stačí že jsem vše zvládla a jsem zdravá, ale to můj problém neřeší. Děkuji za pomoc, Krásová

Odpověď odborníka:

Vzhledem že píšete,že jste po brachytherapii jednalo se o onkologickou záležitost a myslím,že po tomto plastika není možná, tkáně jsou po léčbě změněné a srostlé. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: