Gynekologický problém

Dobrý den.Před měsícem jsem byla u svého gynekologického lékaře na vyšetření.Panu doktorovi jsem říkala,že mám bělavý výtok a že mě to při močení bolí.Pan doktor mě prohlédl zjistil že mám výtok udělal stěr,který byl negativní,také mi při vyšetření zjistil,že mám hodně zarudlé pisky dostala jsem mast.A také udělal stěr na chlamídie,kterýma jsem měla před 2roky.Ted byl stěr také negativní.Ale po jeho lécích a masti se mi to pomenstruaci vše vrátilo zpět měla jsem silné krvácení sice ho mívám od svých 12let co jsem dostala 1menzes a mělo se to po dětech srovnat,ale nesrovnalo tak jsem si zvykla že první 3dny mám 4vložky na 1použití a po 2hod je měním.Trpím na scyty a polpy.V mládí jsem podstoupila upravě vaječníků tudíž mám 1a půl vaječníku byl tam výškrab kvůli mimo děložnímu těhotenctví.Ale at se vrátím zpět veškará vyšetření která mi pan doktor udělal byly stěry.Mám neustále bělavý hlenovytý výtok.Bolí mě těsně nad přirozením mám tam tupou bolest která mě v noci budí a musím jít na záchod mimo menzes nekrvácím jen měsíčky mívám 10dnů a bolestivé.Také mě to bolí při sexu.Mám po sexu tupou bolest na pravém vaječníku.A vzadu mě to bolí na kostrči a na ledvinách.A také mě to bolí pokud se snažím v práci zadržet moč jelikož jsem pokladní tak nemohu co 1hod si odkočit a tak mě to bolí více.Nevím co mám dělat.Proto se obracím na vaši pomoc a radu.Děkuji a přeji pěkný den.M.B.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, rozhodně bystě měla řešit váš problém se silnou a bolestivou menstruací s vaším lékařem. Pokud vás trápí výtok a bolesti při močení, je namístě kultivační vyšetření pochvy, a vyšetření moči. Věřím, že váš lékař vám věnuje více péče než jen "stěry". Z pouhého stěru by neodhalil cysty ani polypy. Jistě jste podstoupila i ultrazvukové vyšetření. Poraďte se s lékařem o dalších vyšetřeních vzhledem k vašim pánevním bolestem. Ty samozřejmě mohou být příznakem i negynekologických onemocnění (urologických, interních, ..) Ke zvážení je i laparoskopický výkon.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Zánět vedlejších nosních dutin často provází sezónní alergickou rýmu
I při bezezbytkové dietě lze vykouzlit pestrý jídelníček
Články: I při bezezbytkové dietě lze vykouzlit pestrý jídelníček
V rámci léčby některých...
Vyšetření demence
Články: Vyšetření demence
Vyšetření demence je soubor...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Jste těhotná? Pozor na křečové žíly!
Články: Jste těhotná? Pozor na křečové žíly!
Mnoho žen se s nimi setká...
STD - sexuálně přenosné nemoci
Články: STD - sexuálně přenosné nemoci
Sexuálně přenosné nemoci se...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: