Gynekologický výtok u dětí

Dobrý den, chtěli jsme se zeptat, zda může být gynekologický výtok u dětí způsoben špatnou hygienou po vyprazdňování, resp. utíráním po močení směrem od konečníku ke sponě stydké. Můžete, prosím, potvrdit/zamítnout, zda používaný způsob utírání může způsobovat zdravotní problémy a do budoucna představovat pro 6letou holčičku zdravotní riziko? Pokud ano, jaké? Předem velice děkuji a jsem s pozdravem, Simona

Odpověď odborníka:

Ano může, utírání má být přesně opačným směrem. Příjemný den.

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: