Gynekologie

Chtěla bych se optat ohledně hcg a pozdní ovulace. První den poslední MS byl 21.3.2016. 2.5. jsem byla na krvi a zjistili mi HCG 4135 jednotek. Teď bych tedy měla začínat 9tt. V úterý 17.5 jsem ale byla u gynekoložky a ta mi řekla, že se jí zdá těhotenství o hodně mladší, navíc, že mám prý špatně nakloněnou dělohu. Nevíte co to znamená? Kdyby bylo o dost mladší, bylo by hcg před 2 týdny tak vysoké? Popř nezkresluje výsledky "zakloněná" děloha. Paní doktorka mě totiž vyšetřovala "ručně" (teď navíc už 4 dny nemám nevolnosti, předtím jsem 10 dní zvracela) Mám strach, miminko si moc přejeme. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Váš dotaz předávám specialistovi v oboru gynekologie.

MUDr. Zdeňka Janoušková
MUDr. Zdeňka Janoušková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Velká Bíteš

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: