Gynekologie

Je mi 50 let, mám odstranene vaječníky a vejcovody z důvodu nemizejicich cyst. Soucane mi byla provedena kyretaz pro zjištění vysoke sliznice v deloze. Je to priznak rakoviny ndbo to může byt i něco mene závažného?

Odpověď odborníka:

Není to příznak rakoviny. Cysty jsou váčky s tekutinou a sliznice může být ve vašem věku narostlá z důvodu hormonální dysbalance, je lepší jí odstranit, mohla byste krvácet.

MUDr. Zdeňka Janoušková
MUDr. Zdeňka Janoušková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Velká Bíteš

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: