Gynekologie

Dobrý den, včera jsem absolvovala NT screening s celkovým výsledkem negativním. Ultrazvuk byl v pořádku. Riziko na DS 1:955. I přesto mi doporučuji další neinvazivní vyšetření. Hodnoty beta hCG byli 3,15 a Papp-A 0,81 MoM. Chtěla jsem se zeptat zda mohlo vyšší hladinu hCG způsobit některá z těchto věcí: 1, užívání utrogestanu ( doktor měl podezření na syndrom mizejiciho dvojčete a obavy z krvaceni a raději jej nasadil - plod je nyní jen jeden) 2, před týdnem jsem přestala kojit ? Děkuji Vlachová

Odpověď odborníka:

Utrogestan ani kojení nemá na hladinu HCG vliv. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: