Gynekologie

Obracím se na Vás s jedním problémem. Udělal se mi na genitáliích pupínek ve velikosti tak 2-3 mm. Určitě s tím plánuji jít k doktorovi, ale problém je že na preventivní prohlídku mě vezme až po prázdninách a já se pro klid své duše obracím na Vás, protože jsem četla, že by to mohlo být něco vážnějšího, ale těžko říct. Tak jestli si mám podle Vás vydupat dřívější návštěvu, nebo to klidně můžu odložit. Nebolí, nesvědí, jen ho mám tak dva měsíce a od té doby se zvětšil. Připomíná uhřík, je bílo žlutě zabarvený a mám ho téměř uprostřed malých stydkých pysků a mezi klitorisem a močovou trubicí. Je na pohmat tvrdý a vymáčknout nejde, ale moc jsem to nezkoušela. Pohlavní styk jsem s přítelem ještě neměla, ale napadlo mě, jestli by to nemohlo být ze špinavých rukou. Moc děkuji předem za odpověď.

Odpověď odborníka:

Bylo by dobré navštívit Vašeho gynekologa co nejdříve

MUDr. Alena Malíková
MUDr. Alena Malíková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ambulance praktického lékaře, A- Medicos, s.r.o., Zlín

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: