Gynekologie

Dobrý den, mám drobné výrustky u pochvy, chtěla bych se zeptat jestli se jedná dle obrázku o kondylomata. Jsem těhotná, četla jsem, že by to mohl být problém při porodu. Děkuji

Odpověď odborníka:

Z nekvalitní dvojrozmene fotografie není možné stanovit diagnózu o kondylomy by se jednat mohlo porodu by neměly vadit poraďte se ještě v poradně

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: