Gynekologie

Včera jsem byla na gynekologii v poradně,jsem 15+2 a čípek mám 2cm,doktorka říkala,že je všechno v pořádku,hrdlon uzavřené,ale když jsem pak četla diskuzi na internetu,psali,že už třeba 2,5cm je zkrácený čípek a musely ležet,teď mám strach abych něco nezanedbala,můžete mě uklidit,je to v pořádku? děkuju moc

Odpověď odborníka:

Určitě je vše v pořádku, lékařka nic nezanedbala. Také záleží na vaší konstituci. Raději články na internetu nečtěte a vždy se poraďte s vaší ošetřující lékařkou. Hrdlo máte uzavřené a 15 + 2 je ještě časné těhotenství, v této fázi plod na hrdlo ještě netlačí. Určitě si vás paní doktorka pozvala na kontrolu, o těhotenství se nebojte. S pozdravem Dr. Janoušková

MUDr. Zdeňka Janoušková
MUDr. Zdeňka Janoušková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Velká Bíteš

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
EMG
Články: EMG
Elektromyografie (EMG) je...
Zácpa
Články: Zácpa
Pojmem zácpa označujeme...
Dětské astma možná více souvisí s virovými infekcemi než s alergií
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x