Gynekologie

obrý den, v pondělí 12.9 jsem byla na prevenci a lékař mi oznámil po útrazvuku že mám v děloze tekutinu a nějakou tečku. Je to více jak týden co jsem měla pohlavní styk.na doporučení doktora jsem si v pondělí, v úterý z ranní moči a dnes ve čtvrtek delala TT a všechny jsou negativní. Mám ale stále bolesti břicha jako by slabé křeče a píchání. Volala jsem to lékaři jak jsme byly dohornuti a řekl mi že mám ještě čekat a udělat si test znovu koncem příštího týdne. POkud to není tehotenství jako že si myslím že asi ne, protože po dvou týdnech už by se to snad mělo ukázat na TT tak co to může být? Zdá se mi že můj lékař to nijak moc neřeší ale já mám strach, babička mi zemřela na rakovinu. Poraďte prosím. Hezký den

Odpověď odborníka:

Rakovina to zcela jistě nebude týden po styku nemusí být ještě močový test positivní rozumné by bylo s odstupem týdne zhotovit krevní HCG test který je přesný protože je kvantitativní a i ultrazvukový obraz by již měl být jasnější není tu také údaj o posledních menses. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: