Gynekologie

Dobrý deň, rada by som sa informovala na rejuvenaci poševní steny laserom (Laserový přístroj Fotona), je možný absolvovať tento zákrok po prvom pôrode ak matka plánuje ďalšie tehotenstvo, bude zachovaná elasticita tkaniva a tak umožnený ďalší vaginálny pôrod? alebo po použití lasera dochádza k stiahnutiu a zjazveniu tkaniva a pri druhom pôrode môže dojsť k väčším vnútorným poraneniam a natrhnutiu? Ďakujem za odpoveď. Odpovede gynekológov sa v tomto výrazne líšia rada by som vedela váš názor.

Odpověď odborníka:

Vážená paní,myslím že by bylo rozumné rejuvenací pochvy odložit na dobu kdy již nebude plánovaná další gravidita, i když nedochází ke krvácení změny v tkáni probíhají.
Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

MUDr. Jan Sládeček
 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: