Gynekologie

Dobrý den, vysadila jsem antikoncepci. Měcíčky jsem nedostala cca 3 měsíce a tak jsem užívala Norethisteron. Teď už mám cyklus skoro pravidelný akorád při ovulaci 2 dny špiním. Můžu otěhotnět nebo ještě není tělo připravené? Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Petro, otěhotnět můžete. Špinění se při ovulaci může objevit.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: