Gynekologie

dobrý den, chtel by sem se vás spítat přítelkina má taký problém, bola operovaná v oblasti břiška , a po nedávnej návšteve lekáře jej řek pán primář že nemá pro nu dobré správy že jej pri sliznice endometria znove roste a prej apeloval na to aby co nejrýchleji otehotnela že to je jediná šance aby ji pak zbavil bolesti a následne aby jej odoperoval delohu , takže musí mít co nejrýchleji díte co je problém z našej strany máme se rádi , ale de oto že nemáme momentálne finančné zázemi na to aby sme vychovávali díte taky nemáme spoločbý byt je to težke privézt díte na svet když na to nemáte prostrédky , proto se vás ptám jesli není ešte jiné východisko stoho jak ju zachránit tak aby ešte nespěchala stým dítetem alebo si taky myslíte že to díte je momentálne jediná šance ?? taky mám strach že kdyby do toho ona jde aby otehotnela bere silný prášky na deprese stilnox aby to pak nemalo zlý dopad na díte co si otom myslíte? díky moc za názor nashle pekný den !

Odpověď odborníka:

Dobrý den, neznám přesně výsledky vyšetření a nálezy, bude tedy nejlepší, když si o problémů dopodrobna pohovoříte s ošetřujícím lékařem Vaší partnerky. Stilnox není lék na deprese, ale na nespavost, není však určen k dlouhodobému užívání. O jeho užívání by se partnerka měla také poradit s lékařem.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
dotaz | Od: Edita | 11.7.2016 12:59
Dobrý den,chtěla sem se zeptat když se do mě přítel udělal nekolikrát a měla sem plodné dny v nízké šanci defakto před plodnýmy dny jestli mužu i tak otěhotnět,a kdy bych si nejdřívě měla udělat test.děkuji
reagovat
re:dotaz | Od: uLékaře | 11.7.2016 13:02
Dobrý den,
děkujeme za dotaz. Aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, abyste dotaz
zkopírovala a vložila přímo do poradny na našich
stránkách: http://www.ulekare.cz/poradna.
V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Impotence
Články: Impotence
Impotence nebo erektilní...
Mluvíte ze spaní? Nejezte v noci
Články: Mluvíte ze spaní? Nejezte v noci
Mluvíte ze spaní nebo ve...
Jak poznám, že mi cukrovka ničí ledviny – 10 zásadních otázek a odpovědí
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Co může prozradit krev o stavu cév a srdce
Články: Co může prozradit krev o stavu cév a srdce
Jedna vlaštovka jaro nedělá...
Anesteziologické vyšetření
Články: Anesteziologické vyšetření
Anesteziologické vyšetření...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: