Gynekologie

dobrý den , chtel sem se zeptat , přítelkyne má po operaci a po nekolika měsícich krváci znova a má endometriozu a pán primár ji apeloval na to aby co nejrýchlejí otehotnela že to je jediná šance jak se stoho dostat , múžu se vás spítat ? ona bere silné hypnotika prášky stilnox někdy aj víc za den!sú tu prášky na spánek ale ona je bere jako na psychiku aj když sú to hypnotika že prej jej to pomáha myslíte si že je to správne že jej pán primár řek že má rýchle otehotnet aj když bere tak silný prášky ? mám pocit že pán primář otom neví že je bere , myslíte si že by mala otehotnet na tak silný prášky alebo je nutný je vysadit? díky nashle

Odpověď odborníka:

Dobrý den, v prvé řadě prášky omezit na minimum a pokud má psychické potíže navštívit příslušného lékaře k diagnoze. jsou prášky, které lze brát v těhotenství, stilnox k nim zrovna nepatří.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: