Gynekologie

Dobý den. Chtěla by jsem se zeptat, jestli mohu být těhotná když jsem si jednou antikoncepcní pilulku vzala vecer ve 20.00 a dalsi potom v rano v 6.00...beru totiz epileptika a spletla jsem si to. Dalsi pilulku jsem si vzala uz normalne,ale mezi pilulkami byl odstup kolem 30 hodin. Menstruaci jsem mela, ale mam posledni dobou nejake nevolnosti a potize s bolesti v podbrisku.Dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, slečno Miriam! Na dosaženou antikoncepční účinnost by tento exces neměl mít velký vliv. Přesto uděláte dobře, když po zbytek stávajícího menstr. cyklu použijete ještě dodatečnou ochranu. Vynechání epileptik by mohlo mít výraznější efekt.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Zánět žil
Články: Zánět žil
Zánět žil, flebitida, se...
Léčba vysokého cholesterolu a pacienti „lajdáci“ – co všechno hrozí?
Cestujete daleko? Pozor na poruchu jet lag!
Články: Cestujete daleko? Pozor na poruchu jet lag!
Lidské tělo má "vnitřní...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Orgasmus u ženy
Články: Orgasmus u ženy
Příčin, které způsobují, že...
Hormon štěstí versus rakovina kůže
Články: Hormon štěstí versus rakovina kůže
Spálená kůže není jedinou...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: