Gynekologie

Dobrý den,chtěla bych se jen zeptat zda pokud jsem po hysterektomii včetně odstranění obou vaječníků i s vejcovody mohou nastat ještě nějaké gynekologické potíže.Slyšela jsem,že i na poš. pahýlu se můžou objevit nějaké změny.Myslela jsem si,že pokud jsem po takových to operacích tak mi už nic nehrozí.Děkuji Vám za odpověď.

Odpověď odborníka:

Mohou se objevit granulace ,případně pokud jste jen krátkou dobu mohou se vylučovat stehy, i onemocnění pochvy případně změny na zevních rodidlech. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: