Gynekologie

Dobry den pred 4 mesici jsem byla na interupci a pote jsem si nechala vlozit antikoncepcni implantat Nexplanon. O te doby mam v kuse menstruaci, naposledi jsem ji mela mesic v kuse docela dost silnou a nyni presla a zmenila se v velice tmave vytoky, nekdy i nejaky kusy neceho hnedeho nevim na koho se mam obratit protoze niny bydlim ve Velke Britanii kde mi bylo receno ze telo si musi na tento implantat zvyknout, ale zase u nas v cr by to myslim resily jinak muzete mi prosim poradit dekuji

Odpověď odborníka:

Tuto situaci bych řešil odstraněním tyčinky a nasazením jiné antikoncepce. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Pravidelné kontroly prostaty vám můžou zachránit život!
Články: Pravidelné kontroly prostaty vám můžou zachránit život!
Karcinom prostaty je jedním...
Co jste možná nevěděli o Crohnovi a kolitidě...
Články: Co jste možná nevěděli o Crohnovi a kolitidě...
Nespecifické střevní záněty...
Propolis – stará léčivá látka v novém provedení
Články: Propolis – stará léčivá látka v novém provedení
Výjimečných vlastností...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Co je to Helicobacter pylori?
Články: Co je to Helicobacter pylori?
Od roku 1983, kdy Warren a...
Osteoporóza jako důsledek těhotenství?
Články: Osteoporóza jako důsledek těhotenství?
Tělo ženy chrání své kosti...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: