Gynekologie

Dobrý den, chci se zeptat na dvě otázky. 1. Do února jsem kojila a brala cerazette. Už nekojím, ale zůstalo mě v balení na dva měsíce. Pak antikoncepci nechci. Můžu je dobrat? 2. S manželem jsme se o dítě snažili více jak rok a půl. Manžel má asthenoteratospermii. Já mám průhodný jeden vejcovod. Nikdy jsem neměla žádné gynekologické onemocnění nebo zákroky. Nakonec jsem otěhotněla normálně a máme zdravou holčičku. Budeme chtít druhé a obávám se co zas bude. Chci se zeptat jestlli jsou mé obavy oprávněné a jaká doba je normální v našem případě na otěhotnění? Děkuji za odpovědi.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ad 1) doporučuji konzultaci s ošetřujícím gynekologem, který zná Váš přesný současný zdravotní stav. ad 2) Bohužel to nelze jednoznačně říct. Možností na otěhotnění je několik, jendou z nich je i umělé oplonění. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: