Gynekologie,endokrinologie a chirugie

Dobrý den.mám zdravou tříletou holčičku-8.10.2008 cisařský řez.ted od ledna mi bylo zjistěno že mám štítnou žlázu a beru léky euthyrox 50 a ted jsem jsem prodělala 20.7.laparoskopii operaci odstranění žlučníku.a ted v říjnu mám objednáný termín na vyšetření a testy a genetické vyšetř.mám plánu darovat vajíčka.mohu darovat nebo tím bych měla počkat co jsem nedávno prodělala operaci?kdybych dopadli dobře výsledky a byla vhodná schopnat darovat vajíčka nehrozí mi nějaké rizika atd?a nebudu mít pak problém po odběru vajíček otěhotnět,totiž mám v plánu po odběru další miminko.Děkui za odpověd Tkáčová

Odpověď odborníka:

Darování vajíček další otěhotnění neovlivní,risiko výkonu je minimální,ale s darováním bych se poradil při testech, zda je to vhodné při Euthyroxu Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Příznaky benigní hyperplazie prostaty
Články: Příznaky benigní hyperplazie prostaty
Ne každou potíž při močení...
Otěhotnění v době menstruace: vzácné, ale možné!
Články: Otěhotnění v době menstruace: vzácné, ale možné!
Asi každá žena občas dumá...
Koalice proti hluboké žilní trombóze
Články: Koalice proti hluboké žilní trombóze
Hluboká žilní trombóza (HŽT...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Zánět slepého střeva
Články: Zánět slepého střeva
Zánět slepého střeva vzniká...
Vakcinace proti žloutenkám: dodržujte očkovací schéma
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: