Gynex na kondylomata

Dobrý den, před cca půl rokem by byla zjištěna kondylomata... Byla jsem na odstranění chirurgickým zákrokem, poté se jich pár vrátilo a já je vypálila Kolodiem Forte ( vím,že se to nemá používat na genitálie, ale byla jsem zoufalá...) brala jsem hlívu ústřičnou a pak přešla na betakaroten (někde jsem se dočetla,že pomáhá). Pořád mě děsí představa návratu. Chtěla bych se zeptat, zda by nemohl pomoc GYNEX - aby zabránil návratu? Děkuji za odpověď:)

Odpověď odborníka:

Paní Markéto, kondylomata způsobují viry typ 6,11 asi v 90% případů. Nejlep¨ší ochranou je očkování proti HPV-. rakovině děl. čípku vakcínou Silgard - která vytvoří imunitu proti kondylomům. Vy už mátě viry v sobě, efekt by nebyl stoprocentní, ale určitě by Vám to zabránilo recidivě

MUDr. Jiří Bastl
MUDr. Jiří Bastl

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Privátní ambulantní zařízení Gynosan, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: