Gyrablock versus posilování

Dobrý den, Doktor mi předepsal na močové cesty Gyrablock. A dočetl jsem se že může mít vliv na pozastavení růstu kostí a negativní vliv na šlachy. Je mi 24 let a jsem sportovec. Momentálně mám objemový trénink a objemový jídelníček i se suplementací - nabírám svalovou hmotu. Může toto anibiotikum můj plán nějak negativně ovlivnit? třeba katabolizací? A hlavně - může zastavit můj růst kostí do šířky?

Odpověď odborníka:

Gyrablock se užívá jen krátkodobě a nemůže mít jeho užívání žádny chorobný vliv ve skutečnostech, které popisujete. Jeho užívání vyžaduje dostatek tekutin.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Salmonelóza stále aktuální (1. díl)
Články: Salmonelóza stále aktuální (1. díl)
Salmonelóza je akutní...
S osteoporózou se vypravte do lázní
Články: S osteoporózou se vypravte do lázní
Měsíc dovolené v lázních by...
Žloutenka v rodině – všichni do karantény?
Články: Žloutenka v rodině – všichni do karantény?
Bílé stěny, postele, pláště...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: