Ha

Dobrý den,3 měsíc beru HA Lindynette 20 ale mám silnou,dlouhou a bolestivou menstruaci kterou jsem dostávala 2 dny před pauzou,tenhle měsíc jsem jí dokonce dostala o 6 dní dříve aniž bych pochybyla v užívání nebo brala jiné léky.Znamená to že mě antikoncepce nechrání když se mi dostavila normální menstruace několik dní před pauzou?Příští týden zajedu za doktorem a chtěla bych si nechat napsat HA Jeanine,jaký máte na ní názor?Děkuji předem za odpověď

Odpověď odborníka:

Antikoncepce vás chrání, Jeanine je kvalitní preparát domluvte se s vaším lékařem. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: