Ha

  • Dotaz od: Štěpánka
  • Publikováno: 25.5.2016
  • uLékaře.cz

Dobrý den, mám na Vás otázku. Dnes jsem si myslela, že mám odlepit antikoncepční náplast Lisvy, ale přišla mi přípomínka, na mém kalendáři, že mám aplikovat další náplast. Když jsem se na to podívala, tak jsem zjistila, že jsem náplast měla odlepit už minulý týden a dnes lepit novou. Jsem mimo domov a nemám náplasti u sebe. Mohu dnes náplast odlepit a mít 7-denní pauzu? Nebude účinek náplasti nějak porušen? Děkuji, Štěpánka.

Odpověď odborníka:

Můžete odlepit a začněte používat přípravek Lisvy první den cyklu (Den 1 periody tj. menstruace). Přípravek Lisvy bude působit okamžitě a není potřeba používat další antikoncepční metodu. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: