Ha

Dobrý den, užívám druhé plato antikoncepce Dienille , predtim Harmonet. Ted po styku jsem mela spineni, je to normální? Dekuji.

Odpověď odborníka:

Slabé zašpinění po změně preparátu může být pokud se nebude opakovat je vše v pořádku. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: