Ha

Dobrý den, užívám antikoncepci Lindynette. Nikdy jsem neměla žádné problémy, až teď jsem začala špinit mimo cyklus. Znamená to, že je oslabena účinnost HA? Pilulku jsem nikdy nevynechala. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, s tímto problémem se setká 95% žen alespoň jednou za život. Spíše jde o přechodné zvýšení tvorby vlastního estrogenu, který bestačí antikoncepce překonat. Bude-li se situace opakovat alespoň 3-4 měsíce je čas na prohlídku a po vyloučení zdroje na čípku změna antikoncepce

MUDr. Petr Lidák
MUDr. Petr Lidák

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Panochova nemonice Turnov

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x