Ha

Dobrý den,chtěla bych se zeptat, když mám z HA, z pilulek kopřivku, zda-li bych mohla používat náplasti? Je v tom rozdíl? Vyřeší se tím něco nebo to má úplně stejné složení jako pilulky? Zkusila jsem jiné druhy pilulek (teda zatím jen 2),ale kopřivka se objeví hned po první vzané pilulce. Předem Vám moc děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, náplasti klidně vyzkoušejte, ale složení je stejné - jde zase o hormony, tak nevím, nelze předvídat, třeba jiné složení hormonů vám tuto reakci vyvolávat nebude. Pokud ano, nezvbývá vám než chránit se jinak kondom, pesar, spermicidní gely a podobně. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: