Ha

Dobrý den, zhruba hodinu a půl po užití HA jsem měla velmi řidký průjem, který se pak neopakoval. Mohl narušit účinnost HA? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Myslím,že se při jednorázové řídké stolici nemusíte obávat příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: