Ha

Dobrý den začala jsem brát svoji první antikoncepci Belara. Po menstruaci se u me oběvilo slabé krvácení které trvá už 2 týdny je to v pořádku? Je nějaké riziko že se mohla snížit účinnost Hormonální antikoncepce?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud užíváte antikoncepci pravidelně, neznamená toto špinění snížení účinku antikoncepce, ani jiný závažný problém. Špinění se může objevit v prvních měsících užívání antikoncepčních tablet, ustupuje obvykle během cca 3 cyklů.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: