Ha

Dobrý den, už přes rok užívám HA Artizia. Dlouhodobě mám pocity na zvracení. Nevím jestli je to způsobeno HA. Chtěla bych HA zkusit vysadit, abych zjistila, jestli je to způsobené tím, ale bojím se jak bude tělo na změny reagovat. Myslíte, že bude lepší když mi gynekolog zkusí předepsat jinou antikoncepci nebo mám pilulky vysadit a pokud to nepomůže zase je začít užívat? Děkuji

Odpověď odborníka:

dobrý de, pokud chcete vysadit antikoncepci, udělejte to po platíčku, ne uprostřed cyklu.může to být antikoncepcí, nemusí Vám sedět.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: